Renault Day 2017 - O Mare Echipă

Renault Day 2017. Mândria unei mari echipe.

Suntem o mare echipă. Nu prin număr. Ci prin drumurile pe care le-am deschis. Prin şirul de victorii neîntrerupte. Prin încercările pe care le-am depăşit. Prin milioanele de şoferi din toată lumea care ne-au ales şi ne aleg în fiecare zi. Prin pasiunea noastră, care conduce cu onoare numele României în zeci de ţări. Sărbătorim toate acestea împreună, pe 24 septembrie 2017, alături de cei dragi, la Renault Day, la Mioveni!

Activitățile ediției 2017 - pe scurt

 

Anul acesta, la Renault Day, vă așteaptă activități inovative și energice, atât pentru părinți, cât și pentru copii, iar pe 24 septembrie Mioveni va fi în poll position pentru noi toți.

Vizitele în Uzina de Vehicule și Uzina Mecanică și de Șasiuri vă vor capta atenția și vă vor oferi posibilitatea de a le arată celor dragi locul în care munciți și de a le împărtăși experiența voastră de zi cu zi. Tehnologia de înalt nivel, procesele și operațiunile în care sunteți implicați vor constitui tot atâtea subiecte de mare interes pentru invitații voștri.

Dacia, Renault și Nissan vor fi prezente în zona de expo vehicule, unde v-au obișnuit deja cu multe concursuri, surprize pentru cei mici și premii interesante. Toate modelele celor trei mărci vor putea fi admirate la corturile din zona comercială și, de ce nu, puteți profita de oferta specială de achiziție a unuia dintre ele. Activitățile nu se opresc aici, ci sunteți invitați, în premieră, la o vizită a noului showroom deschis în urmă cu doar câteva săptămâni, precum și a Biroului de Vânzări pentru Personal. Colegii noștri sunt la dispoziția voastră pentru a vă oferi detalii despre toate modelele comercializate în România.  

De asemenea, colegii de la Club Duster 4 x 4 Everyone vă vor oferi demonstrații de anduranță ale modelului Duster.

Dacă nu ați avut ocazia să conduceți diferite modele produse de Grupul Renault, la Renault Day este prevăzut un traseu pentru testarea acestora, cu ajutorul unor monitori specializați.

Pentru iubitorii sportului, am pregătit activități competitive: cros, tenis de masă, fotbal (tragere la poartă).

Standul de meserii este spațiul dedicat înțelegerii complexității fiecărei ocupații din cadrul companiei, dar mai ales a contribuției la succesul Grupului. Colegii noștri de-abia așteaptă să vă povestească despre munca lor și să se mândrească cu rezultatele obținute.

Pe lângă toate acestea, pregătim și multe alte surprize. Copiii au la dispoziție tobogane gonflabile, iar cei mai curajoși dintre ei vor merge cu karturile și se vor juca cu mașinuțe teleghidate. În cadrul atelierelor creative, cei mici vor lucra la construcţii ingenioase, vor explora lumea minunată a poveștilor și vor descoperi partea distractivă a ştiinţei. În spațiul special amenajat pentru ei, copiii se vor distra construind locuri imaginare, combinând și modificând propriile creații.

Vom beneficia și de mai multe stații de radio care vor informa participanții despre toate activitățile ce urmează să se întâmple în fiecare punct al evenimentului – să fim siguri că nu ratăm ceva important!

Vă așteptăm însoțiți de familii, vă așteptăm alături de noi, cei dintr-O Mare Echipă, la Mioveni, str. Uzinei, în data de 24 septembrie 2017!

Accesul la eveniment este permis doar persoanelor înscrise în prealabil, care vor prezenta declaraţia de participare şi legitimaţia de serviciu (pentru angajaţii Groupe Renault România) la punctele de acces.