Noutăți 2015

Campania umanitară Duster 4x4 Everyone

 Ca în fiecare an, în preajma sărbătorilor de iarnă, Clubul Duster 4x4 Everyone organizează acțiuni umanitare în locații greu accesibile sau dezavantajate economic.

Casiopeea a donat 300 de proteze mamare, din fondurile strânse la cursa roz din septembrie

Asociaţia Casiopeea a organizat la data de 8 decembrie, la Muzeul Ţăranului Român, ceremonia de predare a celor 300 de proteze mamare achiziţionate din fondurile strânse la cursa din septembrie 2015.

Renault Day, premiat cu Silver Award for Excellence la Romanian PR Award

Campania de comunicare și evenimentul Renault Day 2015 au fost premiate de juriul competiției naționale Romanian PR Award, în cadrul ceremoniei organizate joi, 26 noiembrie, la Marriott (București).

Dacia, in top 10, cele mai valoroase companii din Romania

Marti, 24 noiembrie, Dacia a primit din partea Ziarului Financiar premiul pentru una dintre cele mai valoroase companii din Romania.

Echipa Duster 4x4 Everyone, locul I la Trialul CORB 44 Adventure Days

Între 22 și 25 octombrie a avut loc ultima etapă a Campionatului Național de Off-Road, desfășurat la Târgoviște, cu trasee prin pădurile din Munții Leaota.

Concert Regal caritabil la Ateneul Român

Pe 25 octombrie 2015, cu ocazia aniversării Majestăţii Sale Regelui Mihai I, Fundația Principesa Margareta a României organizează a opta ediție a Concertului Regal de strângere de fonduri la Ateneul Român.

Pages